Webwinkel / webshop ontwikkelen / laten maken

Bij ons kunt u uw zelf te beheren webshop laten maken.

 

Webwinkel / webshop ontwikkelen / laten maken

Webwinkel / webshop ontwikkelen / laten maken Het realiseren van uw webwinkel op maat is uitgegroeid tot één van onze voornaamste specialismen. De oplossingen die we maken variëren van eenvoudige webwinkels voor starters tot uitgebreide webwinkels met een volledig geautomatiseerd CMS en backoffice.

Standaard hebben wij een gehele beheermodule waarmee u uw artikelen en orders kunt beheren. In deze beheer module maakt u nieuwe artikelen en kunt u artikelen wijzigen. Deze beheermodule "praat" met uw webwinkel. Wijzigingen die u maakt in de beheermodule zijn direct zichtbaar op de website in uw webwinkel. U heeft dus geen omkijken naar uw webwinkel maar beheersbaar vanuit 1 punt.

Een webwinkel laten bouwen doet u waarschijnlijk niet iedere dag. Zelf een webwinkel bouwen is daarom meestal geen verstandige keuze. Bij het het bouwen van een professionele webwinkel moet u namelijk van heel veel zaken verstand hebben. Het succes van uw online eCommerce activiteiten is namelijk afhankelijk van de kwaliteit van uw webwinkel.

Webshop van Maat-Ontwerp
Als u een winkel heeft en gebruikt maakt van het kassasysteem van Maat-Ontwerp dan kunt u daar heel makkelijk een webshop aan toevoegen. De productgegevens die u in uw kassasysteem heeft ingevoerd zijn gekoppeld aan de webshop. Uw assortiment is dus meteen online beschikbaar.

Waarom wij uw ideale partner zijn? Ten eerste kunnen wij een webshop aanbieden van hoge kwaliteit. Wij zijn op de hoogte van de modernste eisen en beheersen alle technieken om een prachtige webwinkel voor u te bouwen. Ten tweede vinden wij gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Het is voor u prettig als u zelf uw webwinkel kunt beheren dan wel aanpassen. En ten derde proberen wij middels een persoonlijke band u hulp te bieden op elk moment dat u dat nodig heeft.

Onze webwinkels zijn uiteindelijk altijd maatwerk. We realiseren toekomstgerichte oplossingen – met onze technische oplossingen kan in de toekomst eenvoudig worden uitgebreid (zowel in schaal als in functionaliteit), zijn koppelingen met andere toepassingen of systemen mogelijk en wordt onnodige functionaliteit vermeden.

Elk jaar weer, staan er interessante groeicijfers van de omzet in Nederland en wereldwijd, door middel van internet. Steeds meer mensen nemen internet, steeds meer mensen gaan over op snellere verbindingen, steeds meer mensen kopen producten of diensten door middel van internet bij webwinkels. Dit wordt ook steeds eenvoudiger doordat betaalsystemen van de webwinkel ook steeds makkelijker, en veiliger worden.

Maat-Ontwerp is gevestigd in Enschede met extra kantoorruimte in Arnhem. Naast een solide klandizie in Gelderland (Arnhem, Apeldoorn) en Overijssel (o.a Hengelo en Enschede) opereert Maat-Ontwerp nationaal, met klanten van Rotterdam tot Assen.