Webdesign / Website laten maken

Maat-Ontwerp is een ervaren en full service webdesign bureau

 

Webdesign / Website ontwikkeling

Webdesign / Website laten maken Internet is uitgegroeid tot een volwassen medium en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Om de concurrentie voor te blijven en de mogelijkheden van internet voor uw bedrijf maximaal te benutten is het toepassen van de juiste internet strategie van cruciaal belang. Maat-Ontwerp denkt met u mee om uw bedrijf professioneel op internet te profileren en te vermarkten. Of u nu een nieuwe website wilt laten maken, uw bestaande website wil herontwerpen of een geavanceerde webapplicatie wil ontwikkelen: wij zijn u graag van dienst.

Websites op maat

Wij realiseren functionele en stijlvolle websites met de eindgebruiker (uw klant) als uitgangspunt. Bij ons is webdesign maatwerk, omdat iedere klant uniek is en we onderscheidende websites willen bouwen. De punten die onze aandacht hebben:

 • een eigentijds en professioneel ontwerp in uw huisstijl;
 • intuïtieve navigatie;
 • snelheid;
 • toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid;
 • zoekmachine optimalisatie;
 • onderhoudsgemak.
Om te zorgen dat onze websites gebruiksvriendelijk en toegankelijk zijn maken we gebruik van zogeheten webstandaarden. Dit is een verzameling richtlijnen voor het publiceren van webdocumenten, opgesteld door het W3C. Door het toepassen van de webstandaarden is de site gereed voor toekomstige ontwikkelingen en wordt hij bovendien beter gevonden door de zoekmachines.

Online applicaties

Een online applicatie is een toepassing (programma) op basis van internettechnologie. Webapplicaties zijn de bouwstenen van iedere moderne website. Ze kunnen echter ook worden ingezet als aparte service, zodat specifieke werkzaamheden vereenvoudigd worden.
Maat-Ontwerp heeft jarenlange ervaring op het gebied van webapplicatie ontwikkeling. Door onze kennis en ervaring kunnen we uw wensen goed vertalen naar kwalitatief hoogwaardige en passende maatwerkoplossingen. Enkele voorbeelden:

 • webshop met voorraadbeheer en online betalingskoppeling;
 • vacature- en cv-banken tools;
 • digitale nieuwsbrieven;
 • intranet of extranet;
 • interactieve community;
 • online enquêtes.
Wellicht dat een webapplicatie ook voor uw organisatie een interessante aanvulling kan zijn. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud en beheer

De inhoud van een website is belangrijk. Vernieuwing van de inhoud houdt de site "up to date" en geeft de bezoeker een reden om terug te keren. Voor het onderhouden en beheren van uw website hebben we een flexible en kostenbesparende oplossing voor u: het CMS. Dit content management systeem biedt u de mogelijkheid om de inhoud van de site zelf bij te houden.

Maat-Ontwerp is gevestigd in Enschede met extra kantoorruimte in Arnhem. Naast een solide klandizie in Gelderland (Arnhem, Apeldoorn) en Overijssel (o.a Hengelo en Enschede) opereert Maat-Ontwerp nationaal, met klanten van Rotterdam tot Assen.