Uitleen software

Registreer uw artikelen

 

Uitleen software

uitleen software Voor het uitlenen van artikelen aan derden hebben wij voor een bedrijf te Amsterdam een uitleensysteem gemaakt. De artikelen worden in het uitleensysteem ingevoerd en kunnen worden geregistreerd op naam van de gebruiker. Daarnaast kunnen gebruikers en eigenaren van de artikelen via het internet deze verrichtingen bijhouden. Uw uitleen administratie netjes op de computer en altijd beschikbaar.

De uitleen registratie, uitleen administratie van artikelen is een uitleensysteem waarmee u simpel, snel en doeltreffend uitleenartikelen registreert. Desnoods worden er ook labels geprint met barcode voor de artikelen waardoor het systeem onder meer bij houdt wie wat leent, waar het zich bevindt, wat de uitleentermijn is, hoe oud het is en in welke staat het zich bevindt. De software is uitermate geschikt voor ziekenhuizen, revalidatie-centra, verpleeghuizen, thuiszorg, bibliotheken, videotheken en speel-o-theken.

De basis voor het uitlenen van artikelen bestaat uit het invoeren van artikelen op naam van de eigenaar. Naast deze artikelen hebben we een klantenbestand en een uitleners / gebruikers bestand. De artikelen worden eenvoudig gekoppeld aan de gebruiker. Op deze manier biedt de uitleen software allerlei overzichten voor u.

Artikelen kunnen ingeboekt worden in verschilende magazijnen / locaties. Voorraadbeheer per locatie. Welke artikelen zijn er uitgeleend en komen wanneer terug. Welke artikelen zijn nog bij de gebruiker en hadden terug moeten zijn. En dit is maar een deel van de mogelijkheden. De gebruikers en de eigenaar kunnen via het internet altijd inzicht hebben in welke artikelen er op hun naam staan geregistreerd en de eigenaar kan zien welke artikelen zijn ingevoerd.

De uitleen software / bibliotheeksoftware van Maat-Ontwerp is betrouwbaar en technisch sterk en klaar voor de toekomst. Naast de eerste opdrachtgever gebruiken nu alweer meerdere bedrijven deze software voor het registreren van artikelen die weer tijdelijk in andere handen komen.

De uitleen registratie software werkt zoals duidelijk is via het internet en maakt gebruik van een MSSQL database. Door deze flexibele manier kan de uitleen software op allerlei manieren worden toegepast en worden uitgebreid aan uw wensen.