Maatwerk software ontwikkelen Hengelo

Maatwerk software ontwikkeling in ASP en ASP.NET

 

Software ontwikkeling in Hengelo

Maatwerk software ontwikkeling Software ontwikkeling is echt een begrip van deze tijd. Software speelt namelijk een steeds belangrijkere rol bij bedrijven en kantoren. Daarom dient elk bedrijf en kantoor de ontwikkeling van software bij te houden om zo alles up-to-date te houden. U kunt daar natuurlijk ook een bedrijf voor inhuren die dat allemaal voor u bijhoudt.

Software ontwikkelen te Hengelo
Maatwerk software ontwikkelen betekent niet het wiel opnieuw uitvinden, maar vooral gebruik maken van bestaande kennis en ervaring om een nieuw product zo eenvoudig en efficiënt te bouwen naar de (speciale) wensen van de klant. Dit heeft tot resultaat dat de kosten van de ontwikkeling goed beperkt kunnen blijven. Alhoewel maatwerk software of een online applicatie ontwikkelen altijd duurder zal zijn dan een standaard product, kan het product een grotere positieve impact hebben binnen uw organisatie.

Naast het ontwikkelen en vormgeven van internet, intranet en multimediapresentaties kan Maat-Ontwerp ook specifieke applicaties voor u ontwikkelen. Dit kunnen webbased programma’s zijn, maar ook applicaties die los staan van het internet. Deze maatwerk applicatie kunnen exact in uw bedrijfsprocessen geïntergreerd worden.

Zo kunnen wij databases programmeren en implementeren. Wij kunnen bijvoorbeeld de volgende applicaties voor u ontwikkelen: C#, .NET, Javascript / DOM, Ajax (Asynchronous Javascript And XML), XML en MSSQL.

Naast websites is Maat-Ontwerp al vele jaren zeer bedreven in het ontwikkelen van online applicaties. Deze web applicaties zijn vaak verwerkt in combinaties met websites. Met deze mogelijkheden zijn websites steeds meer een geavanceerde online applicatie waarbij gebruikers het idee hebben dat ze met een desktop applicatie werken.

Maat-Ontwerp is gevestigd in Enschede met extra kantoorruimte in Arnhem. Naast een solide klandizie in Gelderland (Arnhem, Apeldoorn) en Overijssel (o.a Hengelo en Enschede) opereert Maat-Ontwerp nationaal, met klanten van Rotterdam tot Assen.