Maatwerk software ontwikkelen Arnhem

Maatwerk software ontwikkeling in ASP en ASP.NET

 

Software ontwikkeling in Arnhem

Maatwerk software ontwikkeling Software ontwikkeling is echt een begrip van deze tijd. Software speelt namelijk een steeds belangrijkere rol bij bedrijven en kantoren. Daarom dient elk bedrijf en kantoor de ontwikkeling van software bij te houden om zo alles up-to-date te houden. U kunt daar natuurlijk ook een bedrijf voor inhuren die dat allemaal voor u bijhoudt.

Software ontwikkelen in Arnhem
Maat-Ontwerp staat onder meer bekend om haar software ontwikkeling. Wij ontwikkelen al jarenlang nieuwe software. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Wij bezitten namelijk ook de expertise om verouderde software aan te passen, te vernieuwen of uit te breiden. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de software in uw bedrijf of op uw kantoor zo up-to-date mogelijk is.

Voor alle ontwikkelingen wordt gebruik gemaakt van Microsoft producten en standaarden. Dat zijn Microsoft SQL Server, Microsoft IIS, ASP classic en ASP.NET. Bij de ontwikkeling van beheer-interfaces hanteren wij een compatibiliteit met Internet Explorer 7 of hoger.

Voor de gebruikers en bezoekers van uw web-applicaties streven wij naar compatibiliteit met 99% van de gebruikte browsers en operating systemen. In praktijk komt dit neer op de twee meest recente versies van Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari en Opera voor de operating systemen Windows, Mac en Linux. In overleg met de klant kunnen web-applicaties worden opgeleverd met 99% compatibiliteit voor W3C

Maat-Ontwerp is gevestigd in Enschede met extra kantoorruimte in Arnhem. Naast een solide klandizie in Gelderland (Arnhem, Apeldoorn) en Overijssel (o.a Hengelo en Enschede) opereert Maat-Ontwerp nationaal, met klanten van Rotterdam tot Assen.