Maatwerk software ontwikkelen

Maatwerk software ontwikkeling in ASP en ASP.NET

 

Software ontwikkeling

Maatwerk software ontwikkeling Niets is zo mooi als van niets iets maken. De passie, het plezier en de enorme creativiteit waarmee wij voor onze klanten software ontwikkelen is een genot om naar te kijken.

Software ontwikkeling ontwerpt en bouwt webapplicaties voor u. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste technologie├źn van o.a. Microsoft .NET. Van eenvoudige websites tot complexe browser-based applicaties. Koppelingen met SQL databases voor grote hoeveelheden data zijn standaard. Om het voor u nog makkelijker te maken kunt u tijdens het bouwproces via internet de ontwikkelingen volgen van uw applicatie. Op deze wijze kan er een zeer directe interactie plaatsvinden tussen u en wij als ontwikkelaars.

Wij kunnen bijvoorbeeld de volgende applicaties voor u ontwikkelen: ASP klassiek, C#, .NET, Javascript / DOM, Ajax (Asynchronous Javascript And XML), XML en MSSQL.

Naast websites is Maat-Ontwerp al vele jaren zeer bedreven in het ontwikkelen van webbased applicaties. Deze browser applicaties zijn vaak verwerkt in combinaties met websites. Met deze mogelijkheden zijn websites steeds meer een geavanceerde online applicatie waarbij gebruikers het idee hebben dat ze met een desktop applicatie werken.

Wanneer maatwerk software ontwikkelen?

Kies ik voor een standaard pakket of kies ik voor software die op maat is gemaakt? Er is niet zondermeer te zeggen wat voor u de beste keuze is. Maat-Ontwerp wil u graag helpen een verantwoorde keuze te maken.

Maatwerk software maken wordt interessant op het moment dat de standaard pakketten niet of niet meer volledig aan uw wensen voldoen. In overleg met u kan een software pakket worden ontwikkeld dat volledig op uw wensen is afgestemd. In sommige gevallen zal het echter beter en goedkoper zijn uw standaard pakket te blijven gebruiken maar hierbij wat aanvullende software te ontwikkelen. Wij geven u een eerlijk advies en bekijken graag wat voor u de beste keuze is. Het uiteindelijke doel is: "Minder handwerk, meer automatisering". Dit zal leiden tot een verlaging van de arbeidskosten en een veel kleinere kans op fouten.

Maat-Ontwerp is gevestigd in Enschede met extra kantoorruimte in Arnhem. Naast een solide klandizie in Gelderland (Arnhem, Apeldoorn) en Overijssel (o.a Hengelo en Enschede) opereert Maat-Ontwerp nationaal, met klanten van Rotterdam tot Assen.