Wat zijn we aan het doen ?

Neem een kijkje in ons werk

  webdesign

Een nieuw ontwerp voor Cafe bij Tante. Net in het ontwerp .. dus of dit verder uitgewerkt gaat worden .... ik zou het leuk vinden

  webdesign

Een webwinkel voor Tofff tweedehands kleding en kado artikelen te Haarlem. Zelf onder houdbaar qua artikelen en teksten.

  webdesign

Een nieuwe website voor Tutti Frutti te Amsterdam, (tweedehands) heren,- dames,- kinderkleding en accessoires. Zelf onderhoudbaar met ons CMS.

  webdesign

Een nieuwe webshop gemaakt voor deruilhoekonline.nl in Drupal Deze webshop is gekoppeld aan ons administratiepakket.

  webdesign

Ruim 150 winkels werken dagelijks met ons administratiepakket voor het beheer van de artikelen. Zie onze website - consignatiesoftware.nl

  webdesign

Een nieuwe website voor Second Chance Mode te Noordwijk. De klant kan zelf teksten, plaatjes wijzigen en pagina's toevoegen.

  webdesign

Een nieuwe website en webwinkel (niet voor particulieren) voor LIZZEN, een groothandel in hoortoestellen te Apeldoorn.

  webdesign

Een nieuwe website inclusief webwinkel voor 't Schaapje te Barendrecht. In combinatie met ons administratiepakket.

  webdesign

Een nieuw project / website. De Dakkapellen-Expert maakt en plaatst dakkapellen voor particulieren en bedrijven.

  webdesign

Een nieuw .NET project op een al vele jaren bestaande ASP website. Nieuwe techniek, nieuw ontwerp. Een verzamel site met 2e hands kledingwinkels.

  webdesign

Jutka en Riska, een nieuwe website inclusief webwinkel. De webwinkel is gekoppeld aan ons administratiepakket voor de winkels.

  webdesign

Een nieuwe website voor LOT's (voorheen 't Winkeltje) in Arnhem. Tweedehands kleding in Arnhem op ruim 250 vierkante meter.

  webdesign

Een nieuwe .NET website voor E & E administratie en advies. Inclusief IDEAL integratie en download mogelijkheden van allerlei Word documenten.

  webdesign

Een nieuwe website voor m'lissa waarop al haar muziek en clips geplaatst moeten worden. Zelf onderhoudbaar, gekoppeld aan ons CMS.

  webdesign

Een nieuw .NET project om muziek te kopen via de SMS. Muziek leveranciers kunnen zelf de muziekbestanden beheren en uploaden.

  webdesign

Een nieuwe website voor Mooi tweedehands kleding te Amsterdam. De klant kan zelf teksten, plaatjes wijzigen en pagina's toevoegen.

  webdesign

Als marktleider in de consignatiesoftware (bijna 100 winkels werken dagelijks met onze software) een .NET info website.

  webdesign

Een nieuwe website voor spiegeltje-spiegeltje te Stekene (Belgie). Een kledingwinkel waarbij we straks ook een webwinkel gaan koppelen.

  webdesign

Een nieuwe website / etalage voor tweedehands kledingwinkel Second Life te Roeselare (Belgie). Ook gekoppeld aan de administratie / kassasoftware.

  webdesign

Een nieuwe .NET website / applicatie van Maat-Ontwerp waarmee klanten van 2e hands kledingwinkels kunnen inloggen om hun gegevens te bekijken.

  webdesign

Een nieuwe website en webwinkel voor Decorum Arnhem. Beide kunstenaars maken schilderijen waarin ze hun persoonlijke visie leggen.

  webdesign

Een nieuwe website / etalage voor tweedehands kledingwinkel Prinsen en Prinsessen te Den Bosch. Gekoppeld aan ons CMS.

  webdesign

Een nieuwe website voor ZORA 2e hands kleding te Amsterdam. Compleet met CMS zodat de winkel zelf de teksten en plaatjes kan wijzigen.

  webdesign

Een ontwikkelproject in .NET om een webshop te maken aan het ERP pakket Windows Ax. Dmv een service worden de gegevens overgebracht.

  webdesign

Afgerond een mooi nieuw .NET project voor het downloaden van muziek bestanden en ringtones. Deze website hebben we gemaakt met AJAX en XML.

  webdesign

Een nieuwe .NET website voor Anja Nijhuis. Via een beheer deel kan de klant zelf al het fotomateriaal uploaden naar de website.

  webdesign

Hart van Velp is een cadeau winkel te Velp Gelderland. Een winkel door mensen met een verstandelijke beperking.

  webdesign

Een nieuwe .NET website voor Coenen Advocaten te Enschede. Een goed zakelijk ontwerp met blog en varia voor de beheerder.

  webdesign

Een zeer interessant .NET project om de gegevens van de controller in electrische fietsen te lezen en weg te schrijven. MAC en voor Windows.