Wie zijn wij ?

Gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele, creatieve én klantgerichte oplossingen

 

Full service webdesign bureau

over ons Alweer ruim 10 jaar zijn we bezig met het maken van klantgerichte oplossingen.

Trots zijn we op het feit dat we als marktleider in de consignatiesoftware er dagelijks voor zorgen dat zeer vele winkels dagelijks kunnen vertrouwen op perfectie in het doen van de administratie.

Wie is Maat-Ontwerp? 'Een technisch internetbureau', zeggen sommigen. 'liefhebbers', zeggen anderen. Wij zelf bijvoorbeeld, om eerlijk te zijn. Van goed programmeren en hoogstaand webdesign worden wij erg blij.

Twee flexibele enthousiastelingen met de kennis om de beste oplossingen voor u te maken. Het kan ons niet interessant genoeg zijn.

Maar dat is niet het hele verhaal. Computers zijn pas interessant met mensen erbij. Daarom is het nog leuker om zo te programmeren dat een webapplicatie niet alleen nuttig, maar ook gebruiksvriendelijkheid is.

De focus lijkt sterk op die van de belastingdienst, met een klein verschil: "Leuker kunnen we het niet wel maken. En makkelijker". We richten ons dan ook met name op de gebruiksvriendelijkheid in wat er gemaakt wordt, en op de gebruikersvriendelijkheid in wat er gedaan wordt. En net zo volhardend als de belastingdienst.

Maat-Ontwerp is gevestigd in Enschede met een extra werkplek in Arnhem. Naast een solide klandizie in Gelderland en Overijssel opereert Maat-Ontwerp nationaal, met klanten van Rotterdam tot Assen.

Maat-Ontwerp staat ingeschreven bij de KvK en is een professioneel bedrijf. Maar dat wil niet zeggen dat wij de hoofdprijs vragen voor een opdracht. Ons brood verdienen wij door de beste oplossingen voor onze klanten te maken.