Klassiek ASP, Classic ASP / ASP.NET programmeur

Gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele, creatieve én klantgerichte oplossingen

 

Klassiek ASP, Classic ASP / ASP.NET programmeur

Klassiek ASP, Classic ASP / ASP.NET programmeur Active Server Pages (ASP) is een door Microsoft ontwikkelde technologie om dynamische webpagina's en complete websites te genereren. Met dynamisch wordt in dit verband bedoeld dat de pagina's zoals de gebruiker ze op z'n browser te zien zal krijgen elke keer opnieuw worden opgebouwd.

Het gaat ons te ver om u precies uit te leggen waar dit voor staat, maar het komt er op neer dat u uw website of intranet hiermee dynamischer kunt laten worden. Bijvoorbeeld nieuws, artikelbestanden of vele andere toepassingen zijn met behulp van deze technologie te realiseren. Bovendien is het koppelen van uw website aan een onderliggende database hiermee eenvoudig gerealiseerd.

Maat-Ontwerp is gespecialiseerd in het bouwen van gebruikersvriendelijke maatwerk software applicaties, het maken van 'database-driven' websites en het koppelen van deze twee technieken. De belangrijkste gereedschappen daarbij zijn Microsoft Access en SQL Server. Microsoft SQL-Server is een databaseprogramma van Microsoft. Dit is een programma dat is geïnstalleerd op onze server, en die gebruikt kan worden voor online applicaties.

Maat-Ontwerp heeft al sinds eind jaren '90 ervaring met het schrijven van programmatuur hierin. Ervaring die in de jaren alleen maar verder is uitgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat vanaf de grond een oplossing voor u te realiseren, maar kunnen wij ook instappen in bestaande programmatuur.

Wij beschikken over een ruime hoeveelheid voorgeprogrammeerde en bewezen onderdelen, waardoor wij in minder tijd meer kunnen realiseren. Zoekt u specifiek naar een Klassiek ASP, Classic ASP programmeur / ontwikkelaar / ASP.Net programmeur of een bedrijf dat voor u iets dynamisch op het gebied van internet kan realiseren in de regio Arnhem / Apeldoorn / Enschede? Neem dan contact met ons op.